minőségi hegesztőpajzs, hegesztőkesztyű nélkül bele se fogjon a munkába! A hegesztés vagy a plazmavágás olyan tevékenységek, amiket vágáshoz, kötés létrehozásához alkalmaznak. A láng vagy a plazmaív képesek arra, hogy megolvasszák a vágni vagy forrasztani kívánt anyagot, de arra is, hogy kárt tegyenek az emberben. A hegesztés, forrasztás, vágás mind hatékony technológiának számítanak, ha fémek, ötvözetek megmunkálásáról, alakításáról van szó, de senkinek nem szabad úgy kézbe venni egy hegesztőgépet vagy plazmavágót, hogy nincs tisztában annak veszélyeivel, nem visel minőségi hegesztőpajzsot, hegesztőkesztyűt.

minőségi hegesztő kesztyű, hegesztőpajzs  a munkavégzés teljes ideje alatt gondoskodik a munkát végző fizikai védelméről. A termikus vágások és a hegesztés többféle veszélyt is rejtenek magukban, de ezeket a kockázatokat tökéletesen ki lehet küszöbölni a szabályok betartásával és a munkavédelmi ruházat előírásoknak megfelelő viselésével.

A fő veszélyforrást természetesen a láng, illetve a villamos ív jelenti, ami magas hőmérséklete miatt égési sérüléseket tud okozni, a szemnek pedig maradandó károkat. A munka során mérgező gőzök, gázok, füst is keletkezhet.

A minőségi hegesztőpajzs, hegesztő kesztyű aszerint kell kiválasztani, hogy milyen technológiát alkalmaznak, milyen anyaggal dolgoznak és az is fontos, hogy beltéren vagy kültéren folyik a munkavégzés. A kesztyűk, az overál, a hegesztőpajzs, a védőszemüveg mind kötelező darab, ha az ilyen jellegű munkáról van szó. Nem szabad akármilyen munkaruházatban dolgozni, mert a silány minőség nem véd és gyorsan tönkre is megy. Költsön inkább kicsit többet és fektessen be minőségi hegesztőpajzsra, hegesztő kesztyűre, amiben hosszú távon megbízhat, ha munkavédelemről van szó!

A prémium hegesztőpajzs, hegesztő kesztyű hatalmas választékkal rendelkezünk, a webshopunkban minden termékünket megtalálják az érdeklődők. Keressen minket bizalommal és vásároljon online új munkavédelmi eszközöket, kiegészítőket és ruházatot, kedvező ár-érték arányban! Kérdéseivel, észrevételeivel forduljon kollégáinkhoz az egyik megadott elérhetőségen!


A hegesztőpajzs, hegesztő kesztyű és a kiegészítők együtt védenek a szikráktól

Munkavédelmi ruházat és kiegészítők

Hegesztőpajzsot, hegesztő kesztyűt és kiegészítőket is talál a webáruházunkban. Ne spóroljon a biztonságon és válassza a megbízható termékeket a munkához!

A hegesztés tevékenységéhez a hegesztőgép és a hozzá illő szerszámok még nem jelentik a teljes felszerelést. A szakembereknek saját magukat és a környezetüket is védeniük kell a hegesztés veszélyeivel szemben. A hegesztőgéppel csak úgy lehet elvégezni a hegesztést, ha a szakember minden téren felkészülten fog bele a munkába. Ez azt jelenti, hogy a célnak megfelelő munkavédelmi ruházatot is magára ölti. A munkavédelmi ruházat nem teljes az olyan kiegészítők viselése nélkül, mint amilyen például a védőszemüveg, a hegesztőpajzs, álarc vagy pedig a védőkesztyűk.

A védőszemüveg a munkavédelmi ruházat egyik legfontosabb kiegészítője. A speciális védőszemüveg viselésével lehet csak elkerülni a munkahelyi balesetet. A szemüveg a teljes szemet megvédi a felpattanó és a hegesztőgépből kicsapó szikráktól, amik olyan sérülést is okozhatnak, ami munkaképtelenné tudja tenni a szakembert. A védőszemüvegnek különböző típusait lehet megkülönböztetni. A szemüveg továbbfejlesztett változata az arcvédő, ami nemcsak a szemet, hanem a teljes arcot is elfedi, így útját állja a hőnek és a szikráknak is.

munkavédelmi ruházat a védőszemüveggel, hegesztő védőpajzzsal és a védőkesztyűkkel lesz hiánytalan védőfelszerelés. A hegesztőkesztyű alapanyaga bőr, ami hőálló és szikraálló is. Ennek köszönhetően a munka teljes ideje alatt biztosítja a hegesztőnek a biztonságos munkavégzést. Nem szabad megfeledkezni a hegesztőkesztyűhöz hasonló lábszárvédőről sem. A munkavédelmi ruházat a lábbelit, a ruházatot is védi attól, hogy az lángra kapjon vagy megolvadjon.

A webáruházunkban egy komplett munkavédelmi ruházat összeállításához megtalál minden szükséges terméket. Válassza ki azokat a kiegészítőket, mint példáúl a hegesztőpajzs, hegesztő kesztyű, hegesztő lábszárvédő, hegesztő kötény, és rendeljen biztonságot, kényelmet adó felszerelést a hegesztéshez! A nálunk kapható termékek kedvező áron és rövid kiszállítási idővel vásárolhatóak meg.