Hegesztőpajzs webáruházunkban a szemet és arcot védő kiegészítők legjobbjai közül válogathatnak a vásárlók. A fejre tervezett védőeszköz feladata, hogy pajzsként álljon a veszélyes szikrák és a hegesztő közé. Korántsem mindegy, hogy ez a pajzs mit képes teljesíteni.

A hegesztés közben keletkező hő, az eszközből kicsapódó szikrák veszélyesek, első sorban a szemre és a látásra. A leghatékonyabb védőeszköz, amit a hegesztő viselhet, az egy modern hegesztőpajzs. A pajzsokból létezik kézi és automata változat is. Az automata védőeszközökből talál nagy kínálatot minden vásárló a hegesztőpajzs webáruházunkban. Forduljon hozzánk és vásárolja meg mérsékelt árakon azokat a kiegészítőket, amiknek a használatával a munka teljesen biztonságosan zajlik!

hegesztőpajzs webáruházunkban kapható pajzsokra is igaz az, hogy az érvényben lévő, európai szabványok alapján készültek. A szabványhoz való igazodás biztosítja, hogy a védőeszköz minden elvárásnak eleget tudjon tenni, amit a felhasználók támasztanak felé. A biztonság az elsődleges cél, de természetesen az is fontos, hogy a hegesztőpajzsot kényelmesen tudják használni és maga a viselése is komfortos legyen, tiszta látást is tudjon nyújtani a munkához.

A hegesztőpajzs webáruházunk termékeire is igazak ezek a jellemzők. Válogasson automata hegesztőpajzsot a hegesztéshez, használjon olyan védőeszközöket, amikre hosszú távon is számíthat! A hegesztőpajzs webáruházban forgalmazott márkák közé tartozik a BLM, a Jasic és az Optrel is. Ezekkel a pajzsokkal a fején, a hegesztést végző szakember egy mozdulat nélkül kapja meg a szükséges sötétítést a látása védelméhez.

hegesztőpajzs webáruházunkban csakis minőségi eszközöket, berendezéseket talál hegesztéshez, amiket használni tud a magas színvonalú hegesztéshez. Forduljon bizalommal hozzánk és vásárolja meg tőlünk az új eszközeit a munkához! A weboldalon megtalálja minden elérhetőségünket, amennyiben érdeklődik a webshop által forgalmazott termékek iránt. Tegye fel kérdéseit kollégáinknak!